Suggestiemenu's

Menusuggestie Kerstavond (24-12-2015) en Kerstdag (25-12-2015)

 

Pastei van parelhoen omringd met zoete lekkernijen en z’n toast

***

Tomatensoep “Royale” met mozzarella en koningskruid

***

Vacuüm gegaard kalkoenboutje met mandarijntjes met rondom een kleurrijk palletje van “inheemse” vruchten

Aardappelgratin of aardappelkroketjes

***

Kerstgebak met Gianduja chocolade en passievrucht

 

35.00,- €uro

 

Menusuggestie Oudejaarsavond (31-12-2015) en                 Nieuwjaarsdag (1-1-2016)

 

Carpaccio van Schotse zalm met een romige tuinkruidendressing vergezeld van een knapperig slaatje

***

Fluwelen pompoensoepje verrijkt met spek & kerriepoeder

***

Stoofpotje van de Noordzeevisser

***

Gepoëlleerde Hazenrugfilet op een Harlekijnse spiegel van sliertjes romige witte & zoete rode kool, bladerdeegkoffertje gevuld met een “ragoût” van boschampignons

Aardappelgratin met truffel

Of

Met honing gelakte eendenborstfilet in een jus “gezoet” sinaasappel, mandje gevuld met “hete bliksem” en plakje gebakken bloedworst

Aardappelgratin of aardappelkroketjes

***

“Zoete  Zonde” met een Trio van Belgish “zwart” goud

   

45.00,- €uro