Suggestiemenu's

Menusuggestie Kerstavond (24-12-2014) en Kerstdag (25-12-2014)

 

Rijkelijke versierde rollade van Schotse zalm en Sint-Jacobsoesters met z’n toast

***

Romig pompoensoepje met mini “quenelles” van parelhoen

***

Kalkoen bereid op twee wijzen “ ’t Fijnproevertje “,vergezeld van een kolensymfonie

Aardappelgratin of aardappelkroketjes

***

Kerstcombinatie met peer & chocolade

 

35.00,- €uro

 

Menusuggestie Oudejaarsavond (31-12-2014) en                 Nieuwjaarsdag (1-1-2015)

 

Carpaccio van runderfilet met medallions van eendenlever

***

Soepje van bospaddestoelen en z’n garnituur

***

Op vel gebakken baarsfilet op een pompoenzalf omringd met een “Nage”

***

Everzwijnfilet “Poiverade” met “gepoft” appeltje, veenbesjes & aangepaste garnituur

Aardappelgratin met truffel

Of

Fazantenfilet op Brabantse wijze en geconfijt witloof

Aardappelgratin of aardappelkroketjes

***

“Zoete  Zonde” van Belgische chocolade, banaan & Butter-Scotch

   

45.00,- €uro