Suggestiemenu's

Menusuggestie Kerstavond (24-12-2013) en Kerstdag (25-12-2013)

 

Pastei van parelhoen omringd met zoete lekkernijen en z’n toast

***

Royale tomatencrème “Retro Style”

***

Op lage temperatuur gegaard kalkoenwit met champignonsaus,

gevuld appeltje met veenbesjes & wortelgebakje

Aardappelgratin of aardappelkroketjes

***

Kerststronk speculoos & vanille met een vleugje advokaat

 

35.00,- €uro

 

Menusuggestie Oudejaarsavond (31-12-2013) en                 Nieuwjaarsdag (1-1-2014)

 

“Bavarois” van schaaldieren en krab met peterselieroom

***

Geklaarde bouillon van fazant “Célestine”

***

Stoofpotje van de Noordzeevisser

***

Hazenrugfilet op spies “gelaagd” met een winters jasje, met aangepaste garnituur

Aardappelgratin met truffel

Of

Eendenborstfilet met geconfijte mandarijntjes

Aardappelgratin of aardappelkroketjes

***

Lekkernij van witte chocolade ganache en framboosjes, en een gevuld wafeltje

   

45.00,- €uro